Menu Close

Alytaus lopšelis-darželis „Pušynėlis” minėjo 60 metų veiklos jubiliejų

Alytaus lopšelis-darželis „Pušynėlis” minėjo 60 metų veiklos jubiliejų, kurio metu surengtos renginių veiklos apjungė visą bendruomenę.

Šios gražios šventės proga lopšelis-darželis pasipuošė šventine atributika, o įstaigos kieme ir viduje netrūko vaikų šurmulio. Geros gimtadienio nuotaikos nesugadino net lietingas oras. Visa savaitė buvo kupina įvairios veiklos vaikams ir bendruomenei.

Pirmadienis prasidėjo visuotine mankšta „Sportuoju su robotuku” (edukaciją dovanojo VŠĮ Robotikos akademija). Vaikų mylimas personažas Kakė Makė sukvietė visus į šventinį rytmetį „Kur slepiasi gimtadienis?” Dienos pabaigoje „Pušynėlio” bendruomenė dalyvavo akcijoje „Apkabinkime darželį rankomis”.

Antradienio rytą skubėjome į salę, kur mankštinomės kartu su tėveliais. O smagią staigmeną organizavo Baltasis lokys savo STEAM laboratorijoje (tėvelių dovana vaikams gimtadienio proga). Įspūdžiai ir džiaugsmas liejosi per kraštus. Po pietų vyko veiklos su tėveliais: viktorinos, šokiai, žaidimai, piešimas, vėlimo edukacijos.

Trečiadienį vaikus aplankė Rožinė Meškutė ir Bitė Maja (darželio dovana vaikams).

Ketvirtadienį vyko baigiamasis šventinis renginys skirtas lopšelio-darželio bendruomenei. Gražios sukakties proga „Pušynėlio” bendruomenę sveikino Alytaus miesto savivaldybės vadovai, Tarybos nariai, Švietimo ir sporto skyriaus vedėja, buvę šios įstaigos vadovai ir mokytojai, kaimyninių įstaigų atstovai. Muzikinę dovaną įteikė Alytaus muzikos mokyklos auklėtiniai.

Per 60 veiklos metų lopšelis-darželis įrodė, kad įstaigos, kaip ir žmogaus gyvenimas, matuojamas ne metais, o nuveiktais darbais.

                                                                                                                                                                                                                                             Renginio organizatoriai